Babamasszázs

Babamasszázs oktató tanusítvánnyal rendelkező kollégánk szeretettel várja Önöket, hogy a masszázs különböző fogásaival megkönnyítse, vagy harmónikussá tegye gyermekük és az Önök életét. A masszázs pár alkalom után könnyedén elsajátítható, így akár a minden napuk részévé is válhat. Jótékony hatásai: alvásproblémák megoldása, hasfájás enyhítése, elmulasztása, anyagcsere beindítása, kiegyensúlyozott kötődés kialakítása a szülők és a gyermekek között… A masszázs egészen újszülött kortól 7 éves korú gyermekeken alkalmazható. Előre egyeztetett időpontban várjuk Önöket bölcsődénk épületében. Ára: 3000 Ft / alkalom, amely tartalmaz minden szükséges eszközt a masszázs folyamatához.

Szülinapi Zsúr

Bölcsődénk épületében, a nyitvatartási időn kívül lehetőségük van rendezvényeket, szülinapi zsúrokat tartani. A játékkészletünk 0-5 éves korig adott, így leginkább ennek a korosztálynak ajánljuk. A helyszín, és a játékeszközök biztosítása mellett kérhetik kisgyermeknevelőink segítségét is. Ára: 3000 Ft / óra.

Zenebölcsi

Zeneileg képzett kisgyermeknevelőink szeretettel várják Önöket, ha egy olyan közös programra vágynak gyermekükkel, ahol nem csak a jó hangulat adott, hanem minden olyan feltétel is, mely során a gyermekek fejlődését támogatjuk. Kisgyermekkorban a zene rendkívül nagy fejlesztő erővel bír, hiszen segíti a beszéd, -mozgásfejlődést, hozzájárul a társas kapcsolataik kialakításához, továbbá erősíti a szülő-gyermek közti kötődést is. Új dalokat, mondókákat és hangszereket ismerhetnek meg nálunk, egy maximálisan gyermekbarát környezetben. Előre egyezetett időpontban várjuk Önöket a bölcsődénk épületében. Ára: 2000 Ft / alkalom.

Időszakos gyermekfelügyelet

Míg a férőhelyeink biztosítják, lehetőségük van egy-egy napokra is behozni gyermeküket bölcsődénkbe. Mindenképp előre egyeztetett időpontban várjuk gyermekét! Ára: 7000 Ft / nap, mely magába foglalja a napi 4x-i étkezést is.